Veniti Alaturi de Noi!

O asociatie traieste prin membrii sai. Este important ca pacientii cu boli cardiovasculare sa fie uniti intr-o asociatie pentru ca:

  • Numarul reprezinta o forta. In 1992 se inregistrau in Romania 413 000 cazuri noi de bolnavi cu asemenea boli, iar in 2007 se inregistrau 1 049 000 de noi bolnavi.
  • Vocea pacientului cu boli cardiovasculare si cu aritmii se poate auzi numai daca este puternica.

Fiind membru in Asociatia de Pacienti cu Aritmii aveti acces nemijlocit la informare, contribuiti si beneficiati de programele educationale ale asociatiei, deveniti partener oficial de dialog cu autoritatile, putand influenta politicile de sanatate.

Numai persoanele inscrise in Asociatie pot beneficia de actiunile caritabile organizate de Asociatie.

Formular inscriere

Nume:
Prenume:
Adresa Email:
Varsta:
Ocupatie:
Adresa:
Mesajul Tau:
statutul Asociatiei.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Asociatia de Pacienti cu Aritmii are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi. Scopul colectării datelor este pentru a comunica direct mesajele noastre. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare inregistrarii in baza de date. Refuzul determină neinregistrarea d-voastra in baza de date. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate catre terti. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@aritmiecardiaca.ro.